Δύο έμποροι ναρκωτικών, με πλούσια δράση στο κέντρο του Ηρακλείου, έπεσαν στα δίχτυα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών.

Οι Αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που έλαβαν, οργάνωσαν μια μεθοδευμένη παρακολούθηση και συνέλαβαν επ\’ αυτοφώρω έναν 45χρονο και έναν 28χρονο αντίστοιχα να διακινούν ηρωίνη στο κέντρο της πόλης.

Οι δύο άντρες χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο ενός φίλου τους, συναντήθηκαν στη περιοχή της Αγίας Πελαγίας με δύο νεαρούς, σε προγραμματισμένο ραντεβού για να τους δώσουν τη δόση τους.

Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν άμεσα σε συλλήψεις αλλά άφησαν τους εμπόρους να τους οδηγήσουν εν αγνοία τους και σε δεύτερο ραντεβού που είχαν σε άλλο σημείο της πόλης.

Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, δεν συναντήθηκαν με χρήστες, αλλά σε σημείο της πόλης που προφανώς είχαν συννενοηθεί με τους \”πελάτες\” τους άφησαν 4.1γρ ηρωίνης.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν εμφανή τη παρουσία τους, τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν πάνω τους και στο δανεικό αυτοκίνητο

βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 28χρονου

– ένα κινητό τηλέφωνο

και στην κατοχή του 45χρονου

– ένα κινητό τηλέφωνο
– χρηματικό ποσό 185 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομική επιχείρηση συνεχίστηκε στο σπίτι τους όπου βρέθηκαν επιπλέον ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα από την οικία του 28χρονου οι αστυνομικοί κατάσχεσαν

– τρεις ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων
– δυο χάπια ναρκωτικού σκευάσματος για τα όποια στερείτο ιατρικής συνταγής
– ένα κινητό τηλέφωνο.

ενώ ο 45χρονος δεν φύλαγε τίποτα στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook