Συντετριμμένος είναι ο 97χρονος Ramjeet Ragav από την Ινδία μετά την εξαφάνιση του τρίχρονου γιου του Vikramjeet, για τον οποίο φοβάται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο Ragav έγινε πρωτοσέλιδο το 2010 όταν κέρδισε τον τίτλο του γηραιότερου μπαμπά καθώς όταν γεννήθηκε ο Vikramjeet ο ίδιος ήτα 94 ετών και η γυναίκα του Shakuntala, 60.

Τον περασμένο Οκτώβριο όμως ο Ragav έσπασε το ίδιο του το ρεκόρ κάνοντας και δεύτερο παιδί, σε ηλικία 96 ετών. Τον εννέα μηνών σήμερα Ranjeet.

\"\"

Αλλά η οικογένεια, που ζει 60 χιλιόμετρα έξω από το Νέο Δελχί, είναι σήμερα διαλυμένη καθώς ο μικρός Vikramjeet παραμένει εξαφανισμένος εδώ και 55 ημέρες.

«Τον ψάχνουμε κάθε μέρα, νιώθω αβοήθητος. Είναι ο πρώτος μας γιος, τον αγαπάμε πάρα πολύ και δεν ξέρω πώς ή γιατί εξαφανίστηκε», δηλώνει ο λυπημένος πατέρας.

Όλα συνέβησαν στις αρχές Μαΐου όταν η Shakuntala πήγε τον μικρό στο νοσοκομείο επειδή είχε πυρετό. Κουρασμένη μετά το ταξίδι με το λεωφορείο, αποκοιμήθηκε πάνω σε ένα παγκάκι μέσα στον σταθμό των λεωφορείων με το παιδάκι στην αγκαλιά της. Όταν ξύπνησε 15 λεπτά μετά, ο μικρός ήταν άφαντος.

«Έψαξα παντού αλλά δεν υπήρχε κανένα ίχνος του. Άρχισα να κλαίω και να τον φωνάζω, ικέτευα τον κόσμο να με βοηθήσει. Συγκεντρώθηκαν πολλοί κι άρχισαν να τον ψάχνουν αλλά δεν μπορέσαμε να τον βρούμε», αφηγήθηκε η μαμά του.

\"\"

Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το αγόρι. Όταν είπε τι έγινε στον άνδρα της εκείνος κατέρρευσε.

Αμέσως η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία.

Αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν στους γείτονες επειδή υπήρχαν αναφορές πως ήταν υπερβολικά φιλικοί με το αγοράκι αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

«Στείλαμε σήμα και τη φωτογραφία του σε όλα τα αστυνομικά τμήματα. Δεν υπάρχουν ύποπτοι αλλά ελπίζουμε να τον βρούμε σύντομα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

\"\"

Η οικογένεια του αγοριού φοβάται μήπως έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορίες που αρπάζουν παιδιά και τα αναγκάζουν να δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ, τα κάνουν επαίτες ή υπηρέτες.

Ο Ragav δηλώνει πως δεν θα ησυχάσει μέχρι το παιδί του να βρεθεί. «Δεν μπορούμε να φάμε ή να κοιμηθούμε, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, έχουμε τρομάξει πολύ», λέει.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook