Πολύ εύκολο έκαναν το έργο των διαρρηκτών οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην Καβάλα, αφού απουσίαζαν όλοι χωρίς να έχουν πάρει σοβαρά μέτρα ασφαλείας! Έτσι, οι κακοποιοί έδρασαν ανενόχλητοι και… ρήμαξαν τρία από τα διαμερίσματα του κτιρίου, από το οποίο έφυγαν με εξαιρετικά πλούσια λεία!

Όλες οι διαρρήξεις έγιναν στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες, μέρα- μεσημέρι! Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τους ομφαλούς από τις κλειδαριές των εισόδων και μπήκαν ανενόχλητοι στα διαμερίσματα.

Στο πρώτο από αυτά, τους περίμενε ένας μικρός θησαυρός! Από την κρεβατοκάμαρα άρπαξαν 4.000 ευρώ και 6.000 κορόνες Σουηδίας, ενώ στα υπόλοιπα δωμάτια βρήκαν και πήραν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ!

Από το χώρο της κρεβατοκάμαρας του δεύτερου διαμερίσματος, οι κακοποιοί έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και 15 λίρες Αγγλίας, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ σύμφωνα με την δήλωση της ιδιοκτήτριας. Τέλος, στο τρίτο διαμέρισμα στάθηκαν… άτυχοι, αφού το μόνο που βρήκαν να κλέψουν ήταν ένα χαρτονόμισμα των… 20 ευρώ, που ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει στον χώρο του σαλονιού!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook