Η Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Maria Hatzistefanis εργαζόταν ως δημοσιογράφος ομορφιάς μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν αποφάσισε να ξεκινήσει την δική της σειρά περιποίησης.

Μια απόφαση που γρήγορα την οδήγησε στην επιτυχία και σήμερα είναι η ιδρύτρια των Rodial και Nip + Fab, η οποίες παρέχουν υψηλής ποιότητας περιποίηση προσώπου και σώματος σε πολλές διασημότητες του Χόλυγουντ μεταξύ των οποίων και η Victoria Beckham ή η Beyonce.

Τα προϊόντα της ελληνοαμερικανίδας έχουν περάσει και από πολλά άλλα διάσημα χέρια, ενώ από το πελατολόγιο δε θα μπορούσε να λείπει και το όνομα της Jennifer Aniston.

Και οι δύο σειρές περιποίησης ήταν το αποτέλεσμα της ιδέας της Hatzistefanis να προσφέρουν θεραπείες ως εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική και τις ενέσεις. Με έδρα το Λονδίνο, η Rodial, η οποία ξεκίνησε το 1999, είναι πλέον παγκόσμια μάρκα πολυτελείας και τα προϊόντα της διατίθενται αυτή τη στιγμή σε 35 χώρες.

Η Nip + Fab, η οποία εγκαινιάστηκε το 2010, δημιουργήθηκε ως μια πιο προσιτή γραμμή και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

Η Hatzistefanis, η οποία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να φοιτήσει για το MBA, στα πρώτα βήματα της καριέρα της άρχισε να εργάζεται σε ένα ελληνικό περιοδικό με ανάλογη θεματολογία πριν ξεκινήσει την δική της σειρά καλλυντικών και περιποίησης.

Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, η Rodial απογειώθηκε, ενώ μεγάλα καταστήματα όπως τα Harods και Harvey Nichols άρχισαν να πωλούν τα προϊόντα της σειράς.

Σήμαρα η ίδια όπως και τα προϊόντα της συχνά παρουσιάζονται σε περιοδικά και τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

greekreporter.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook