Η πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της 29ης Ιουνίου του Flashnews.gr για την απόκτηση του Ευγένιου Κονονένκο από την Επισκοπή ήρθε το Σάββατο (06/07) με την επίσημη ανακοίνωση της \”νεοφώτιστης\” στη Football League ομάδας.
Η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία ενός χρόνου με τον ομογενή από την Ουκρανία ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευγένιου Κονονένκο για 1 χρόνο».

Το who is who του Κονονένκο:

Ο Ευγένιος Κονονενκο έχει γεννηθεί στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας στις 8 Οκτωβρίου του 1992 και έχει Ελληνική υπηκοότητα. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στην ομάδα μας, αφού τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής της Επισκοπή, ενώ είχε αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα.

Προηγούμενες ομάδες:

Ακ. Επισκοπής
Επισκοπή
Ακρίτας
Πλατανιάς Κ20
Ο Ευγένιος Κονονένκο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο για να κάνω και τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Είναι μεγάλο βήμα για εμένα η Επισκοπή και η Football League, θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία και να βοηθήσω την ομάδα μου, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook