Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων προβλήθηκε στην εκπομπή \”Πρωινό ΑΝΤ1\”.

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής ο κ. Καμίνης τρέχει να ξεφύγει με έναν αστυνομικό να προσπαθεί να τον προστατεύσει.

Στιγμές πριν, άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον προπηλάκισαν προκαλώντας υλικές ζημιές και στο αυτοκίνητο του.

Κάποιοι μάλιστα συνέχισαν να του επιτίθενται, ρίχνοντάς του μπουκάλια και κυνηγώντας τον. Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέβηκε με τη βοήθεια της φρουράς του σε μηχανάκι αφού του είχαν επιτεθεί και έφυγε από τα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Όπως είπε ο κ. Καμίνης στον ΑΝΤ1 οι άγνωστοι ξέσπασαν πάνω στον οδηγό του και κατέστρεψαν το αμάξι.

Ως \”την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση\” χαρακτήρισε ο ίδιος την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Η κ. Φάκου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και να εντοπισθούν οι δράστες.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook