Μπορεί να μην προλαβαίνετε, μπορεί να ζεσταίνεστε πάρα πολύ για να χτενίσετε με την βοήθεια σεσουάρ τα μαλλιά σας. Ό,τι κι αν συμβαίνει τα παρακάτω χτενίσματα που σα ςπροτείνουμε είναι αυτά “κατευθείαν από την πετσέτα”!

Διαλέξτε το χτένισμα που σας ταιριάζει και ακολουθήστε τα βήματα και τις συμβουλές για ένα ολοκληρωμένο στυλ:

\"wethair1\"

Χτενίζετε τα μαλλιά με μια μεγάλη χτένα.  Προσθέτετε αφρό με τα δάχτυλά σας από τις ρίζες προς τις άκρες και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.

Tip: Μην ξεχάσετε το έντονο κραγιόν!

 \"wethair2\"

Χτενίστε τα μαλλιά με μια χτένα προς τα πίσω και χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι πιάστε σε μια αλογοουρά στο ύψος του αυχένα.

Tip: Η μικρή λακ στην τσάντα σας θα κρατήσει στην θέση τους και τις μικρές τριχούλες που ίσως πετάνε όταν στεγνώσουν!

\"wethair3\"

Η πλεξούδα είναι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια του φετινού καλοκαιριού. Μετατρέψτε την αλογοουρά σας ,πλέκοντας μια πλεξούδα και προσθέστε ένα ακόμη λαστιχάκι στο τέλος της.

Tip: Όταν στεγνώσουν και τα αφήσετε ελεύθερα θα έχετε φυσικούς κυματισμούς!

 \"wethair4\"

Απλώστε σε όλο το μήκος των μαλλιών ένα wet-look gel και χτενίστε με μια χτένα, δημιουργώντας μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και κάντε έναν κότσο στη βάση του κεφαλιού (με έν αλαστιχάκι και αρκετές φουρκέτες).

Tip: Το gel θα σας χαρίσει wet look ακόμα κι όταν στεγνώσουν και θα μετατρέψει τον απλό σας κότσο στο ιδανικό χτένισμα για μια glamorous εμφάνιση.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook