Δεν πρόλαβε καλά- καλά να βγει από τη φυλακή όπου εξέτισε ποινή για διακίνηση ναρκωτικών και βάλθηκε να αποδείξει ότι δεν… σωφρονίστηκε, ένας 42χρονος.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από τα Γιαννιτσά της Πέλλας που είχαν πληροφορίες για την δράση του, χρειάστηκε να ταξιδέψουν ως την Θεσσαλονίκη όπου έγιναν «σκιά» του ώσπου να καταφέρουν να τον πιάσουν στα «πράσα»!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο έξω από το σπίτι του, την στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητο του πατέρα του το οποίο χρησιμοποιούσε επειδή φοβόταν ότι το δικό του ήταν γνωστό. Μέσα στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξη κιλών και 613 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν άλλα 88 κιλά και 612 γραμμάρια χασίς που είχε κρύψει στο γκαράζ μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας!

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο δράστης πωλούσε και ηρωίνη στα στέκια τοξικομανών, αφού βρέθηκαν στο σπίτι του συσκευασίες συνολικού βάρους 76 γραμμαρίων! Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 2.580 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις επαφές του, για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου. Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ο 42χρονος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Στρατιώτης με ναρκωτικά
Στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Καβάλας παραλάμβαναν δέματα με… ναρκωτικά ένας 21χρονος στρατιώτης και ο 29χρονος συνεργός του, που έπεσαν στην ενέδρα που τους έστησαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε..

Μόλις ο 29χρονος πήρε από το γραφείο παραλαβής ένα δέμα, ακινητοποιήθηκε και το πακέτο ερευνήθηκε αμέσως.

Μέσα υπήρχαν μία νάιλον συσκευασία με 994 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 24,3 γραμμαρίων!

Αμέσως μετά συνελήφθη ο φαντάρος, ενώ στο σπίτι του 29χρονου όπου έγινε έρευνα κατασχέθηκαν ένα περίστροφο των 32 χιλιοστών, άλλα 10,7 γραμμάρια «φούντας», μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, ένα πτυσσόμενο γκλομπ, μία ζυγαριά ακριβείας και η ατζέντα με τα ονόματα των αγοραστών που ανέφερε χρηματικά ποσά και ονόματα!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook