Ο Ντακούντο Γκαετάν δεν κατάφερε να πείσει το Μαρίνο Ουζουνίδη στο διάστημα της δοκιμής του στον Πλατανιά ότι μπορεί να σταθεί στη Super League, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει συμβόλαιο συνεργασίας στην Επισκοπή.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού για 1 χρόνο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή συμφώνησε με τον Γάλλο επιθετικό D’acunto Gaetan για συνεργασία ενός χρόνου».

\"\"

Το who is who του Ντακούντο
Ο Ντακούντο Γκαετάν έχει γεννηθεί στην Γαλλία στις 10 Οκτωβρίου του 1989, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Μαρσέιγ και από την τριετία 2007-10 αγωνίστηκε στην Β’ ομάδα της. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Γ’ Εθνική Γαλλίας με την Κασί Καρνού. Την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ισραήλ σε 6 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ με την φανέλα της Χαποέλ Ραανανά,στάθηκε όμως άτυχος αφού τραυματίστηκε (κάταγμα κλείδας),με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Προηγούμενες ομάδες:
1998-10 Olympique de Marseille B’ (Γαλλία)
2010-11 Cassix Carnoux (Γαλλία)
2011-13 Hapoel Raanana (Ισραήλ)

Ο Γάλλος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έκανε της πρώτες του δηλώσεις στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενο που υπόγραψα στην Επισκοπή. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να πετύχουμε το στόχο μας. Οι άνθρωποι της ομάδας της μέρες που είμαι εδώ, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω δίνοντας ότι μπορώ περισσότερο για να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook