Όπως αναμενόταν ο Νταβίντ Θέρα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά.
Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο με τον Ισπανό αμυντικό, που έχει περάσει από Βαλένθια και Λεβάντε κατά το παρελθόν.
Η επίσημη ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νταβίντ Θέρα.\”
\”Μία οικογένεια ο Πλατανιάς\”
Τελευταία ενημέρωση 20:29

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά έκανε ο Νταβίντ Θέρα:

Απόλυτα ικανοποιημένος από το οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων δήλωσε ο Ισπανός Νταβίντ Θέρα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μονοετούς διάρκειας.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Primera Division τόσο με τη Βαλένθια όσο και τη Λεβάντε επεσήμανε ότι «είχα μια καλή πρόταση από μια καλή ομάδα, η οποία έχει μια αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια και την αποδέχθηκα γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά. Τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ διαπίστωσα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οικογενειακό. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, είναι κοντά ο ένας με τον άλλο και αυτό είναι σημαντικό γιατί λειτουργούν ως ομάδα».
Καταλήγοντας, ο Νταβίντ Θέρα σημείωσε ότι «στόχος μου είναι να έχω μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν πιο υψηλή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook