Εν μέσω αντιδράσεων και κινητοποιήσεων συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Κρήτη.

Ο κ. Βενιζέλος,  μετά την χθεσινή επεισοδιακή επίσκεψη στο Ηράκλειο (δείτε εδώ) , βρίσκεται στα Χανιά όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με στελέχη του κινήματος στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια.

Η περιοδεία του στα Χανιά θα ολοκληρωθεί με ομιλία στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Βενιζέλος είχε δίωρη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στην Αίθουσα της Περιφέρειας στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησε ομιλία αναφερόμενος στην ευρύτερη κρίση που περνάει ολόκληρη η Ευρωζώνη ενώ τόνισε την ανάγκη ενός τακτικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας.

Υποδοχή με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις

Την ίδια ώρα που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα βρίσκεται στα Χανιά, εκπαιδευτικοί και δημοτικοί αστυνομικοί έχουν προγραμματίσει στις 7 το απόγευμα, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Οι εκπαιδευτικοί από το πρωί πραγματοποιούν δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς έχουν προχωρήσει σε κατάληψη της εφορίας, ενώ ήδη μετρά ένα 24ωρο η κατάληψη στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook