Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, τα προαπαιτούμενα για την καταβολή των δόσεων από τους δανειστές της χώρας και η αντιμετώπιση της αναταραχής που έχει ξεσπάσει στους δήμους με αφορμή διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν κυρίως για το πολυνομοσχέδιο, ενώ ερωτηείς για τις αντιδράσεις σημείωσε:«Δε βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις».

Αναφορικά με την αναστάστωση που έχει προκληθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο υπουργός Οικονομικών παρέπεμψε στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.


in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ