Για την πρωινή του δουλειά ως σερβιτόρος και το γιατί δεν θέλει να αναφέρεται σε αυτή μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Ορέστης Τζιόβας σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Δεν θέλω να μιλάω γι\’ αυτό. Νιώθω περίεργα και μπερδεμένος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Αν αρνηθώ να αναφερθώ στη δουλειά του σερβιτόρου που κάνω, θα πουν πως είμαι κομπλεξικός. Αν αρχίσω να μιλάω, θα με βγάλουν λαϊκιστή. Το θάψιμο δεν το γλυτώνω! Ε, όχι δεν το παίζω παιδί του λαού! Φέτος, έπρεπε πραγματικά να βρω μια δεύτερη δουλειά, αφού μένω σε ένα σπίτι που πρέπει να το πληρώνω, έχω ένα ψυγείο να γεμίσω, μια σειρά από λογαρισμούς και έσοδα που δεν φτάνουν για να προχωρήσω.

Το καλό είναι πως ποτέ δεν ήμουν από τους τύπους που κάθονται και αράζουν. Αντίθετα, ήθελα πάντα να υπάρχει κάτι στη ζωή μου που να με κρατάει απασχολημένο, αλλιώς θα μπορούσα να πάθω μέχρι και κατάθλιψη».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην Real News. Προσθέτοντα, σχετικά με τα προσωπικά του «Σ\’ αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι καλά και μόνος. Δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν περιμένω κάτι, δεν ψάχνω για καμιά. Τα αφήνω όλα στην τύχη, που ευτυχώς είναι με το μέρος μου, γιατί μέχρι σήμερα μου έχει φερθεί πολύ καλά σε σύγκριση με όσα τραβάνε άλλοι».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook