Αναγκάστηκε να κλείσει το κομμωτήριο που είχε ανοίξει στην Κυψέλη, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι «κι όμως υπάρχουν άγγελοι» και εκείνη βρήκε το δικό της.

Ο λόγος για την Καίτη Φίνου που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ένας άνδρας την πήρε τηλέφωνο και διαβεβαιώνοντάς της ότι δεν ήταν φάρσα, της ζήτησε να συναντηθούν για να τη βοηθήσει.

Πριν από μερικούς μήνες, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, χρεώθηκα για να τα βγάλω πέρα και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Έκανα λάθη σε αγορές, συνεργάτες. Μόνο αν γίνει ένα θαύμα και βρω οχτώ χιλιάδες ευρώ για να καλύψω τα επείγοντας χρέη μου θα κατορθώσω να το κρατήσω».

Και αυτή πρέπει να ήταν η αφορμή του τηλεφωνήματος που δέχτηκε για το οποίο δήλωσε: «Κλείσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος στην Ομόνοια.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν μεταξύ τριάντα πέντε και σαράντα χρονών. Μου έδωσε ένα φάκελο λέγοντάς μου: “ελπίζω με αυτό να βοηθηθείς”.

Πριν προλάβω να τον ανοίξω είχε φύγει σχεδόν τρέχοντας και από τότε δεν τον είδα ξανά».

Μάλιστα έκπληκτη ανακάλυψε ότι ο άγνωστος αυτός άνδρας της είχε δώσει 7.000 ευρώ.

«Όταν άνοιξα τον φάκελο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε βάλει μέσα 7.000 ευρώ, χρήματα που χρειαζόμουν για να ανασάνω οικονομικά», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso .

Ακόμα και αν κατάφερε να διευκολυνθεί κάπως στα οικονομικά της προβλήματα, η Καίτη Φίνου αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα μέσα στην οικογένειά της, που αφορούν στη μικροτερή της αδελφή, η οποία πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών.

«Στην οικογένειά μας υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, όπως συμβαίνει με την Angelina Jolie και με πολλές άλλες γυναίκες που λόγω κληρονομικότητας βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου», είπε.

Η ίδια τόνισε ότι δε θα δίσταζε να υποβληθεί σε προληπτική μαστεκτομή, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει τον απαραίτητο γενετικό έλεγχο.

protothema.gr