Δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο όπως φαίνεται διαρρήκτες στη Κρήτη καθώς μέχρι και παράθυρα και πόρτες ξηλώνουν προκειμένου να αυξήσουν την αξία της λείας από τα σπίτια στα οποία χτυπούν.

Αυτό αποκαλύπτουν από δύο περιστατικά κλοπών σε Χανιά και Ιεράπετρα όπου επιτήδειοι χτύπησαν σε σπίτι και ξενοδοχείο αντίστοιχα:

Χανιά

Στα Χανιά οι δράστες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 31 ετών, αφού εισήλθαν σε περιφραγμένο χώρο υπό ανέγερση κατοικίας, ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν κατασκευές αλουμινίου (πόρτες και παράθυρα) αξίας οχτακοσίων (800) ευρώ.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και συνελήφθησαν σε περιοχή της Νέας Κυδωνίας, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας.

Ιεράπετρα

Έκλεψαν ακόμα και τις κατασκευές αλουμινίου από ξενοδοχείο οι δράστες όμως συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Πρόκειται για τρία άτομα Έλληνες κάτοικοι της περιοχής ηλικίας 39, 44 και 50 ετών και 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

Οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει οκτώ κατασκευές αλουμινίου από ξενοδοχειακή μονάδα (η οποία δεν λειτουργεί), ιδιοκτησίας 38χρονης . Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην κάτοχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook