Στο περιθώριο της προπόνησης της Τετάρτης (17/07) ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές Λευτέρης Βεστάκης, Λευτέρης Ψυχουντάκης, Μιχάλης Καρβουνιάρης και Χρήστος Χολέβας έκαναν δηλώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα του Καστελίου:

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία

Ομαλά κύλησε και η τρίτη ημέρα προετοιμασίας για τον Κισσαμικό, με την απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Οι ποδοσφαιριστές από την Πέμπτη (18/07) θα γυμνάζονται σε πιο εντατικούς ρυθμούς, αφού ξεκινάνε οι διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο (20/07) υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει στο πρόγραμμα πρωινή προπόνηση και φιλικό το απόγευμα με τη Θύελλα Καλάθενων.

Στην προετοιμασία εντάχθηκε και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Λευτέρης Ψυχουντάκης.

Δηλώσεις προπονητή-ποδοσφαιριστών

Στο περιθώριο της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος έκανε δηλώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Λευτέρης Βεστάκης, Λευτέρης Ψυχουντάκης, Μιχάλης Καρβουνιάρης και Χρήστος Χολέβας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σπύρος Μπαξεβάνος: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Να ξεκινήσουμε σταθερά, με αργά βήματα, να ετοιμαστούμε ώστε από την πρώτη αγωνιστική να μπορούμε να χτυπάμε το κάθε παιχνίδι. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Μεταγραφικά η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί. Χρειαζόμαστε ακόμα 3 με 4 ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να μιλάμε ότι έχουμε φτάσει να ολοκληρώσουμε ένα ρόστερ, από το οποίο θα έχω κι εγώ απαιτήσεις από αυτό και η ομάδα θα μπορεί να στοχεύσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρωτάθλημα είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολο. Είναι καινούρια η κατηγορία, ουσιαστικά είναι πολλές ομάδες νεόφερτες σε αυτήν και είναι δύσκολο γιατί από τις 16 ομάδες θα υποβιβάζονται οι οκτώ. Ο πρώτος και σημαντικός μας στόχος είναι η ομάδα να σωθεί. Από εκεί και πέρα αν η ομάδα μπορέσει και εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της να μπορέσουμε όσο το δυνατόν να πλασαριστούμε καλύτερα στο βαθμολογικό πίνακα».

Λευτέρης Βεστάκης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στον Κισσαμικό, στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα. Ερχόμενος εδώ βρίσκω την ομάδα να είναι πολύ οργανωμένη και σε συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση διαπίστωσα ότι η ομάδα θα λειτουργήσει σε υψηλό επίπεδο. Εγώ θα φροντίσω να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα, σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Μέσα από σκληρή δουλειά και σε συνεργασία με τον προπονητή και το συνεργάτη του, που αποτελούν ένα πολύ καλό τιμ, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Λευτέρης Ψυχουντάκης: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Από την αρχή που ήρθα εδώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στην ομάδα του Κισσαμικού, γιατί είναι μια πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι, όπως κάθε ομάδας που ανεβαίνει στην κατηγορία, να μείνουμε στη Γ’ Εθνική και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο μπορούμε να καταφέρουμε μέσα από σκληρή δουλειά με τους συμπαίκτες μου».

Μιχάλης Καρβουνιάρης: «Πρώτα από όλα θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στη Γ’ Εθνική. Μία κατηγορία που ο Κισσαμικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του φέτος. Θέλουμε να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, σε συνεργασία με όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ. Εγώ προσωπικά θέλω να βοηθήσω τον Κισσαμικό με όποιον τρόπο είναι δυνατό και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Σίγουρα η κατηγορία είναι πολύ καλύτερη από τη Δ’ Εθνική. Όλες οι ομάδες ενισχύονται και υπάρχει πιθανότητα να είναι και η ΑΕΚ στον όμιλο μας, που ξεκάθαρα θα είναι το φαβορί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Να δούμε πώς θα είμαστε εμείς έτοιμοι και καλύτεροι για τη νέα σεζόν και η δουλειά θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Χρήστος Χολέβας: «Οι στόχοι της ομάδας πιστεύω είναι πολύ υψηλοί. Η ομάδα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και θα ενισχυθεί κι άλλο με σημαντικούς και καλούς παίκτες. Σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μέσα από δουλειά. Είμαστε φιλόδοξη ομάδα, θα τα καταφέρουμε. Πάντα ο παίκτης φαίνεται μέσα από την ομάδα. Ποτέ δεν κάνει ο παίκτης την ομάδα, αλλά μέσα από το σύνολο φαίνεται ο κάθε παίκτης. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και μακάρι στο τέλος να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είναι δύσκολη κατηγορία. Υπάρχει περίπτωση να είμαστε στον όμιλο της ΑΕΚ. Δεν μας φοβίζει όμως τίποτα. Πιστεύω μέσα από τη δουλειά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». 
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook