Τελευταία ενημέρωση: 12:15

Διαρροή λαδιών σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του οδοστρώματος στη Λ. Καραμανλή, προκάλεσε \”πονοκέφαλο\” στις αρχές καθώς για αρκετή ώρα δεν είχε βρεθεί ποιός θα αναλάβει τον καθαρισμό του δρόμου, που είχε γίνει επικίνδυνος για την πρόκληση ατυχήματος.

Η διαρροή έχει γίνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από όχημα που δεν έχει εντοπιστεί, στο κομματι από το ύψος του ΙΚΑ μέχρι τον Καλυκά.

Από την πρώτη στιγμή ενημερωθηκε η αστυνομία που προσπάθησε να βρεί λύση καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας να μεταβεί στο χώρο και να ρίξει πριονίδια.

Όμως λόγω των τελευταίων κινητοποιήσεων εξαιτίας του \”μαύρου\” στη δημοτική αστυνομία,  μια ώρα σχεδόν αργότερα δεν είχε βρεθεί λύση.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής που αναλαμβάνει σε άλλες περιπτώσεις τον καθαρισμό του οδοστρώματος, δεν ενδείκνυται στη συγκεκριμένη περίπτωση (αντενδείκνυται η ρίψη νερού σε περίπτωση διαρροής λαδιού).

Τελικά λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το θέμα διευθετήθηκε και η Τροχαία ανέλαβε τον καθαρισμό του οδοστρώματος με τη ρίψη πριονίδι

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook