Το περιστατικό της χρονιάς έγινε το περασμένο Σάββατο στα Καθιανά και στο κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή στην Β’ ΕΠΣΧ ανάμεσα στην Ε.Θ.Κ. και το ΙΝΚΑ, που έληξε με 3-3. Η απαράδεκτη ενέργεια και… επίδειξη των γεννητικών οργάνων του από πλευράς Ποθητού (ΙΝΚΑ) έφερε το… κυνηγητό από την μεριά των γηπεδούχων και την 20λεπτη διακοπή. Το παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε με την ομάδα του Ακρωτηρίου να ισοφαρίζει στην εκπνοή.  

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας (flashnews.gr) ο γενικός αρχηγός της Ε.Θ.Κ., Νίκος Μαρτίνος, θέλησε να μας διευκρινήσει κάποια θέματα σχετικά με το πολυσυζητημένο παιχνίδι:

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σαν Ε.Θ.Κ. δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με την ομάδα, τους παράγοντες και τους παίκτες του ΙΝΚΑ. Όποια περιστατικά γίνανε αφορούσαν αποκλειστικά την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Ποθητού προς παίκτες και φιλάθλους της ομάδας μας. Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς δημιουργήθηκε το περιστατικό στο παιχνίδι με την διακοπή αλλά όπως μάθαμε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί και από την ίδια την ομάδα του. Από εκεί και πέρα σε απάντηση κάποιων υπαινιγμών για την διαιτησία, που είδαν το φώς της δημοσιότητας σε τοπικά Μ.Μ.Ε, έχουμε να πούμε ότι πάρα την κρισιμότητα του αγώνα δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό προς τον διαιτητή και τους βοηθούς του. Παρόλο που δεν ήταν καλή για εμάς η διαιτησία του κ. Μπερτάκη, αλλά και τους ενός βοηθού του Κανελάκη, μόνος του πήρε την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν του ασκήθηκε καμία πίεση από πλευράς της ομάδας μας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook