Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε το ιδανικό φινάλε στις Σέρρες! Τεσσάρα στον Πανσερραϊκό, 8η θέση στο πρωτάθλημα και ισοφάριση του ρεκόρ πόντων που ήταν 39. Η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία, δίνει τα εύσημα στον κόσμο της ομάδα αλλά και στους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν. 
Αναλυτικά 
 «Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος με την ομάδα μας στη Super League ολοκληρώθηκε χθες επιτυχημένα. Στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να τερματίσει ο Εργοτέλης στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του. Ο τερματισμός στην 8η θέση αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών όλων μας. Πιο ψηλά από ποτέ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί ολόθερμα τους οπαδούς, τους φίλους της ομάδας και ειδικότερα τη λέσχη φίλων Εργοτέλη Daltons και τους Alternatives για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα μας και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν με ακόμα υψηλότερους στόχους και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την συνεισφορά τους στη φετινή προσπάθεια και προσβλέπει σε ακόμα εποικοδομητικότερη συνεργασία στο μέλλον». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook