Το κατώφλι της Ασφάλειας Ρέθυμνου πέρασε ο 36χρονος που το βράδυ τους περασμένου Σαββάτου είχε στήσει ενέδρα και πυροβόλησε ενάντια δύο ατόμων τα οποία έφευγαν από γλέντι.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών και συνελήφθη  καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του.

Το αιματηρό περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αγκουσελιανά του Ρεθύμνου, την ώρα που ο 50χρονος Ρεθυμνιώτης με έναν 34χρονο Σύριο έφευγαν απο το γλέντι και πήγαιναν στο αυτοκίνητο του πρώτου.

Μέσα στην νύχτα ρίχτηκε ένας πυροβολισμός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό ώμο ο 50χρονος, ενώ ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί με στόχο τον 34χρονο, ευτυχώς, χωρίς να τον πετύχει κάποια σφαίρα.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες συνέλεξαν ευρήματα τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο άντρας που σώθηκε, αναγνώρισε τον δράστη στο πρόσωπο του 36χρονου συγχωριανού τους τον οποίο αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 36χρονος αποφάσισε να κλείσει την αυλαία της  πράξης του ενώ αναμένονται περισσότερα στοιχεία για το λόγο που τον οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας