Είναι γέννημα θρέμμα… ΑΟΧ και πρόκειται για έναν από τους πολλούς Χανιώτες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ομάδας. Ο Αλέξης Σελινιωτάκης, πάρα το πέρασμα του από τον Πλατανιά, επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της… καρδιάς του και φέτος πήρε την πρώτη γεύση από συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία. Ο αμυντικός χαφ των «μπλε» μάλιστα ήταν από τους σταθερούς σε απόδοση παίκτες και ανάμεσα στις πρώτες επιλογές για την ενδεκάδα. Μάλιστα στο παιχνίδι της Κυριακής στον Πύργο συνδύασε την καλή του παρουσία και με το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ.

                                                   

Ο 22χρόνος μέσος του Α.Ο. Χανιά μίλησε στο flashnews.gr για το παιχνίδι αυτό, την φετινή παρουσία του ΑΟΧ, την δική του εμπειρία από την Κατηγορία αλλά και την επόμενη μέρα. Αναλυτικά η μίνι-συνέντευξη:

 

Καταρχήν για το παιχνίδι στον Πύργο θέλω δυο λόγια, για την δική σου εμφάνιση που σκόραρες αλλά και της ομάδας σου.

«Η ομάδα γενικά έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και αν και κάποιες στιγμές πιεστήκαμε αντιδράσαμε πολύ θετικά. Όσο για εμένα ήταν διπλή η χαρά που σκόραρα και κερδίσαμε εκτός έδρας».

 

Η ομάδα τον τελευταίο καιρό παρά το γεγονός οτι σώθηκε και ήταν θεωρητικά αδιαφορη βαθμολογικά και παρά τα προβλήματα (απουσίες κ.α) έδειξε ένα διαφορετικο πρόσωπο προς το καλυτερο και αφού κόντραρε στα ίσα την Ρόδο κέρδισε και μέσα σε μία έδρα όπου ήταν αλώβητη μέχρι πριν λίγο καιρό. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Οφείλεται στο οτι πλέον η ομάδα παίζει χωρίς άγχος από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος μας και παρολα τα προβλήματα που υπάρχουν οι παίκτες έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό μας βοηθάει πολύ».

 

Πιστεύεις οτι αυτές οι εμφανίσεις και γενικά τα ματς όπου πήγατε καλά κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο δείχνει οτι ίσως άξιζε κάτι καλύτερο ο ΑΟΧ;

 

«Νομίζω πως με το ρόστερ που είχε ο ΑΟΧ εξ αρχής μπορούσε σίγουρα να έχει κάνει κατι παραπάνω και πως σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα όμως τα προβλήματα που υπάρχουν επηρέασαν πολύ την ομάδα».

 

 Όσον αφορά την δική σου παρουσία θελω ένα σχόλιο. Ήταν η πρωτη σου εμπειρία από επαγγελματική κατηγορία φέτος και ήσουν από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

«Ήταν σημαντική εμπειρία για εμένα και  όσον αφορά την παρουσία μου θεωρώ πως ήταν θετική.  Αυτό οφείλεται στο οτι οι πιο έμπειροι στην ομάδα μας βοήθησαν πολύ και προσαρμόστηκα γενικά εύκολα στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

 

Για το κλείσιμο θέλω την δική σου εκτίμηση για το τι θα γίνει ή τι πρέπει να γίνει για την επόμενη μέρα στον ΑΟΧ και τι περιμένετε εσείς οι ποδσφαιριστές από εδώ και πέρα.

«Καταρχήν εμείς οι ποδοσφαιριστές ελπίζουμε οτι θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Όσον αφορά την δική μου εκτίμηση πιστεύω οτι ο ΑΟΧ θα βρει τον δρόμο του γιατι είναι ομάδα μιας ολόκληρης πόλης. Όμως για να βρει τον δρόμο του πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και να υπάρχει διοικητική σταθερότητα».

 

 

Συνέντευξη στον Λευτέρη Αντωνακάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook