Το 69% των Βρετανών παραδέχτηκε ότι κλέβει αντικείμενα από το ξενοδοχείο του! Μάθετε ποια από αυτά είναι στην πρώτη δεκάδα.

Μια νέα έρευνα στην Αγγλία, αποκάλυψε ότι το 69% των Βρετανών παραδέχονται ότι κλέβουν από το ξενοδοχείο τους, ενώ βρίσκονται σε διακοπές σε ξένη χώρα.

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το μεγάλο εκπτωτικό site myvouchercodes.co.uk ιστοσελίδα αποκάλυψε επίσης τα 10 είδη που είναι πιθανότερο να βρεθούν στις βαλίτσες των ταξιδιωτών ...

10. Βίβλος
Ποιος θα το πίστευε, ότι το 7% των Βρετανών θα παρέβαιναν την 8η Εντολή κλέβοντας το βιβλίο της Αγίας Γραφής από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους!

9. Βιβλία


Το 15% από όσους ρωτήθηκαν, ισχυρίζονται ότι έχουν κλέψει βιβλίο.

8. Βραστήρας


Σχεδόν ένας στους πέντε (19%) βρετανούς είπαν ότι έχουν κρύψει στη βαλίτσα τους ένα βραστήρα…

7. Κουρτίνες

Αν είναι δυνατόν, το 27% δήλωσε χωρίς φόβο ότι έχει κλέψει τις κουρτίνες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του! 6. Έργα τέχνης Ένας στους τρεις ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου την ώρα που θαυμάζει ένα έργο τέχνης που βρίσκεται στο ξενοδοχείο του, το έχει πάρει σπίτι.

5. Κορνίζες


Στους βρετανούς προφανώς αρέσουν οι κορνίζες, αφού πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι το 36% από αυτούς, έχουν κλέψει μια από το ξενοδοχείο τους.

4. Μαχαιροπήρουνα


Για αναμνηστικό, το 45% όσων ρωτήθηκαν στην έρευνα, είπε ότι παίρνει ένα κομμάτι έστω από τα μαχαιροπίρουνα.

3. Τρόφιμα / ποτά

Περισσότεροι από τους μισούς (51%) των Βρετανών έχουν κλέψει φαγητό ή ποτό από το ξενοδοχείο.

2. Μπαταρίες / λαμπτήρες

Θα πρέπει να έχουν ανέβει κατακόρυφα οι τιμές, διότι το 57% ισχυρίζονται ότι έχουν τσεπώσει τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ή έχουν προσεκτικά ξεβιδώσει μια λάμπα από το φωτιστικό του κομοδίνου…

1. Πετσέτες / κλινοσκεπάσματα

Κλασική περίπτωση ξενοδοχειακής κλοπής. Οι αφράτες πετσέτες είναι πολύ δελεαστικές για το 68% των Βρετανών ταξιδιωτών.

newsbeast.gr