Με πρωταγωνιστή τον Ανιάγκμπε ο Κισσαμικός επικράτησε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Θύελλας Καλάθενων με 4-0, στο Καστέλι.

Αν και είναι ακόμα νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων φάνηκε από την αρχή ο νέος τρόπος παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στους \”γαλανόλευκους\” ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Στο παιχνίδι ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας δοκίμασε και τους Πλαστουργό, Στραβοκέφαλο, Κοκάκη και Κατσουλάκη, που έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ αγωνίστηκαν και αρκετά παιδιά από τη β\’ ομάδα.

Ατομικό πριν τον αγώνα ακολούθησαν τα νέα αποκτήματα Κιν και Ν\’ Γκουέμ.

Η επίσημη ενημέρωση:

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε το Σάββατο (20/07) το απόγευμα ο Κισσαμικός, απέναντι στη Θύελλα Καλάθενων, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Η ομάδα μας επικράτησε με 4-0 της αντιπάλου της, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 28’ και στο 32’ ο Ανιάγκμπε με μακρινά σουτ και έπειτα από συνεργασία και στις δυο περιπτώσεις με τον Μαντζιούνη πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ.

Το 3-0 σημείωσε στο 51’ ο Μαντζιούνης εκμεταλλευόμενος λάθος στην αντίπαλη άμυνα και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Κοκάκης, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος χρησιμοποίησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.

Ατομική προπόνηση πριν τον αγώνα έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Κιν και Ν’ Γκουέμ, όπως και ο Μαργαριτάκης, ενώ λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη δεν αγωνίστηκε ο Βεστάκης.

Την Κυριακή (21/07) θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα οι Κιν και Ν’Γκουέμ, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.

Από Δευτέρα (22/07) θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις έως και την Παρασκευή (26/07). Το Σάββατο (27/07) είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην έδρα της Επισκοπής.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Μπερτάκης, με βοηθούς τους Αποστολάκη και Μαραγκάκη.

Κισσαμικός: Βλαχάκης (46’ Καστρινάκης), Παραλίκης (70’ Σεϊτανίδης), Βαρδάκης (46’ Στραβοκέφαλος), Ψυχουντάκης (46’ Παπακαστρήσιος), Χολέβας (55’ Μαριανάκης), Καρβουνιάρης (64’ Μαρκετάκης), Μπάτζιο (46’ Γιουρουκάκης), Πλαστουργός (60’ Μπέκας), Ανιάγκμπε (46’ Κοκάκης), Χατζηλιόντας (55’ Λ. Κομπογεννητάκης), Μαντζιούνης (52’ Κατσουλάκης).

 Θύελλα Καλάθενων: Σκαλιδάκης, Λουπασάκης, Στ. Καρεφυλλάκης, Μαργαριτάκης, Αποστολάκης, Νικολακάκης, Βεστάκης, Παπαδάκης, Ν. Ρενιέρης, Βογιατζάκης, Ουρούκου.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Κορναράκης, Β. Ρενιέρης, Γιαννενάκης, Μπ. Σγουρομάλλης, Μαραγκουδάκης, Γεωργουλάκης. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook