Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Χανιά ενημερώνει ότι θα πρέπει να γίνει εξόφληση από τους φιλάθλους των καρτών διαρκείας, για τις οποίες είχαν υπάρξει κρατήσεις.
Ακόμα στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού για προεγγραφή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά:
\”H ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τις επόμενες ημέρες (το αργότερο έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου) υπάρχει άμεση ανάγκη για εξόφληση όλων των καρτών διαρκείας που έχουν προκρατηθεί κατά τη διαδικασία προεγγραφής. Για αυτό παρακαλούμε θερμά τους φιλάθλους όπως άμεσα προσέλθουν στα γραφεία για το ζήτημα αυτό ή όπως επικοινωνήσουν με τα τηλ 2821028227 και 6947424840.

Επαναλαμβάνουμε ότι η ανάγκη είναι άμεση και η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους του ΑΟΧ και τους Χανιώτες που πονάνε την ομάδα και για αυτούς ήταν σημαντική η άνοδος στη Β Εθνική μετά από 30 χρόνια.Οι επόμενες ημέρες είναι πολυ σημαντικές για την ομάδα και η στήριξη όλων απαραίτητη.

Σε συνέχεια δε της χθεσινής ανακοίνωσης για την έναρξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου καλούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους του ΑΟΧ να ανταποκριθούν στο μέτρο που μπορούν, επίσης άμεσα, με κατάθεση από τις 25 Ιουλίου 2013 του τιμήματος μίας μετοχής ή πολλαπλάσιου αυτού στον λογαριασμό με αριθμό 157706001 της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων που θα συνοδεύεται από τα πλήρη ονομαστικά στοιχεία του καταθέτη και την απαραίτητη αιτιολογία \” Προεγγραφή αύξησης μετοχικού κεφαλαίου\”.

Με τη συμπλήρωση της αύξησης το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας θα φτάσει τα 750.000 ευρώ και είναι στο χέρι όλων μας να βοηθήσουμε ώστε ο ΑΟΧ να μεταβληθεί σε ένα πολυμετοχικό αθλητικό σωματείο με βάση τον κόσμο του.Καλούμε τους φιλάθλους  να ανταποκριθούν άμεσα στο μέτρο που ο καθένας μπορεί και επιθυμεί.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook