Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου ανακοινώθηκε ότι λόγω εκτέλεσης έργων για την αποκατάσταση των προβλημάτων από την κατάπτωση βράχων και των κινδύνων πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ή άλλων ατυχημάτων και για την κατασκευή των ασφαλτικών της αρτηρίας στο έργο στην περιοχή Σεληναρίου, παρατείνεται την λήψη προσωρινών εκτάκτων μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων από 25 – 07 – 2013 και μέχρι την 10 – 08 – 2013, για λόγους ασφαλείας των χρησιμοποιούντων την Εθνική Οδό, ως ακολούθως:

α) Η κυκλοφορία των οχημάτων από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα συνεχίσει να εκτρέπεται προς την Παλαιά Εθνική Οδό από την χιλιομετρική Θέση 178+ 900 (διακλάδωση νέας Εθνικής Οδού με παλαιά Εθνική Οδό πριν την Ι.Μ. Σεληναρίου) μέχρι τον κόμβο Σισίου στην περιοχή Ντάρμαρος (θέση 174 + 900).

β) Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Ηράκλειο προς Άγ. Νικόλαο θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά. Στο τμήμα της Εθνικής οδού από Χ.Θ. (177+400) έως Χ.Θ. (178+300) θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες της αρτηρίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής είτε από το δεξιό η το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας σύμφωνα με τη κάθετη και την οριζόντια σήμανση .

γ) Η μονοδρόμιση στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού από διασταύρωση Σεληναρίου μέχρι τον εσωτερικό κόμβο προς Σίσι θα συνεχίσει να ισχύει, με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

Οι χρήστες του παραπάνω Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook