Την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ με την ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ,  στο "Φεστιβάλ στο Λόφο της Λίμνης, στο Βαρύπετρο Χανίων.

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του.

Το αντίστοιχο πρόγραμμά του παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Ηρώδειο στις αρχές του καλοκαιριου και απέστασε εξαιρετικές κριτικές.

Ο Θάνος Μικρούτσικος δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

«Άννα μην κλαις», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι»… θα τραγουδήσουν ο Θάνος Μικρούτσικος με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια συναίσθημα και πειθαρχία.

Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

Εισιτήρια : Προπώληση 10 ευρώ / Ταμείο 13 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Εκδοτήριο στην Είσοδο της Δημοτικής Αγοράς , Υδροψυχαγωγικό Πάρκο Λιμνούπολη
Γραφείο γενικού Τουρισμού «Γελασάκης», πλατεία 1866 Χανιά & πλατεία Σούδας
Στεγνοκαθαριστήρια stegno plus στην Κυδωνίας 61 και στην Κισάμου και Κυδωνίας
Κατάστημα think ( αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών) Κυδωνίας 152