Ανακοίνωση για την  είδηση - βόμβα περί διακοπής των δρομολογίων προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Ρόδο (δείτε εδώ) , εξέδωσε η Οlympic Air, αναφέροντας ότι οι αποφάσεις της εταιρείας υπαγορεύονται από την σημαντικά μειωμένη ζήτηση.

Η ανακοίνωση της εταιρίας έχει ως εξής:

"Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την διαμόρφωση των δρομολογίων της εταιρείας, από την Olympic Air διευκρινίζονται τα ακόλουθα: Η Olympic Air, κάτω από την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group (MIG), έχει κάνει τεράστιες προσφορές υπέρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με μεγάλες οικονομικές θυσίες.

Ο εξορθολογισμός του πτητικού της έργου αυτή την περίοδο είναι μονόδρομος προκειμένου η εταιρεία να ενισχύσει την προσπάθειά της για βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών ώστε να συνεχίσει το έργο της.

Είναι προφανές ότι οι αποφάσεις της Olympic Air υπαγορεύονται από την σημαντικά μειωμένη ζήτηση και εάν στο μέλλον, λόγω αλλαγής συνθηκών της αγοράς, φανεί ότι από την μείωση ή διακοπή δρομολογίων δεν καλύπτεται η υπάρχουσα ζήτηση αερομεταφορικών υπηρεσιών η Olympic Air ενδεχομένως θα επανεξετάσει τις αποφάσεις της".


(φωτο αρχείου)