Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο και συνελήφθησαν τα τρία μέλη του. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα, ενός 25χρονου Ουκρανού και ενός 25χρονου από το Μπαγκλαντές, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, προμηθείας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.

Συγκεκριμένα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 28χρονος προμήθευε με κοκαϊνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες τον 25χρονο Ουκρανό, ο οποίος στη συνέχεια τις διακινούσε μέσω του 25χρονου από το Μπαγκλαντές, στην… υψηλή κοινωνία του νησιού, που πλήρωνε αδρά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν αρχικά οι δυο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν σε γειτονικά ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελιάς και βρέθηκαν στην κατοχή τους 51,5 γραμμάρια χασίς, 200 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οργανώθηκε ελεγχόμενο ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών με τον 28χρονο Έλληνα που διέφευγε. Εκείνος προσήλθε στο προκαθορισμένο σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία πλαστική συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 5 γραμμαρίων και βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό κουτί, 11 γραμμάρια χασίς και 1.190 ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε το δίκυκλο μοτοποδήλατο, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook