Με μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη ετοιμάζεται να απαντήσει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος σε όσους τον κατακρίνουν για αυτά που είπε για Σόιμπλε και Μέρκελ κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο Nammos, στη Μύκονο.

Μόνο που, τη συνέντευξη που ετοιμάζεται να παραχωρήσει, για να ακουστεί, όπως επιθυμεί και ο ίδιος, η άποψή του, δεν θα τη φιλοξενήσει κάποιο ελληνικό μέσο, αλλά η γερμανική Bild, η εφημερίδα που κυκλοφόρησε με τίτλο «ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε» και αναφέρεται τόσο στον τραγουδιστή όσο και στους Έλληνες θαυμαστές που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία του με υποτιμητικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος της Bild επικοινώνησε με τον Αντώνη Ρέμο και του μετέφερε το αίτημα της διεύθυνσης της γερμανικής εφημερίδας να παραχωρήσει συνέντευξη με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο νησί των ανέμων.

Εκείνος, χωρίς να ζητήσει περισσότερο χρόνο, για να το σκεφτεί, απάντησε θετικά, τη στιγμή που στενοί συνεργάτες του και φίλοι τον συμβούλευαν να μη μιλήσει στο γερμανικό μέσο με τις 2,7 εκατ. πωλήσεις ημερησίως, διότι με αυτό τον τρόπο θα ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και σχολιάζει η Bild τα πρόσωπα της επικαιρότητας, τον παρότρυναν να αρνηθεί ευγενικά το αίτημα των δημοσιογράφων της, καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα χαριστούν, ειδικά σε έναν Έλληνα που τόλμησε, κατά τα λεγόμενά τους, να χλευάσει τον υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας και την καγκελάριό της.

Τι έγραψε η Bild

«Το εκτροχιασμένο πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του το 1990» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Bild, για όσα διαδραματίστηκαν στο Nammos κατά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα.

Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, την οποία ο Αντώνης Ρέμος χαρακτήρισε ουκ ολίγες φορές «κου…λα».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook