Οι πληροφορίες της Αστυνομίας αποδείχτηκαν σωστές και σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις έπιασαν «λαβράκι» σε κατ’οίκον έρευνες που πραγματοποίησαν χθες τα ξημερώματα αλλά και το βράδυ.

Το πρώτο περιστατικό αφορά έναν 44χρονο στις Μοίρες  Φαιστού, όπου μετά από την αξιοποίηση των πληροφοριών, αστυνομικοί  των Τ.Α.Ε. Μεσσαράς βρήκαν να έχει στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, τέσσερα φυσίγγια και 54 σφαίρες για Καλάνσικοφ.

Άλλη μία επιτυχής επιχείρηση σημειώθηκε τις ίδιες ώρες από τους αστυνομικούς των Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, αυτήν την φορά στην Πλώρα Γόρτυνας, όπου ένας 18χρονος συνελήφθη έπειτα από έρευνα στο σπίτι του παππού του, όπου και διέμενε. Στην εν λόγω οικία βρέθηκαν δύο πιστόλια κρότου, πέντε πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και οκτώ κάλυκες κρότου.

Οι.. εναπομείναντες συλλήψεις αφορούν έναν 28χρονο και έναν 25χρονο από την Ελιά Χερσονήσου.  Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ αστυνομικοί των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου σε κατ’οίκον έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του 28χρονου, βρήκαν  να κατέχει παράνομα 700 κροτίδες, μία ξιφολόγχη και ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ έπειτα σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν 36 κροτίδες.

 
Όλα τα παραπάνω ευρήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και σχηματίζονται δικογραφίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook