Τελευταία ενημέρωση: 12:01

Ένα μπλοκ με θεωρημένα τιμολόγια που ανήκε σε 34χρονο Χανιώτη επιχειρηματία αποτέλεσε το βασικό \”όπλο\” σε υπόθεση εκβιασμού που εξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές αρχές Χανίων, ύστερα από μεθοδευμένη επιχείρηση.

Ο δράστης το απόγευμα της Κυριακής \”άνοιξε\” το φορτηγό αυτοκίνητο του επιχειρηματία και έκλεψε ένα μπλοκ με τιμολόγια.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο θύμα του και του ζητούσε να έρθει σε επαφή μαζί του, σε καθορισμένο ραντεβού, ζητώντας1800 ευρώ ως αντάλλαγμα για να του επιστρέψει το μπλοκ.

Ο επιχειρηματίας δεν κινήθηκε μόνος του, αλλά αμέσως επικοινώνησε με την Αστυνομία για να στηθεί το επίμαχο ραντεβού, στο οποίο το θύμα της εκβίασης προσήλθε με προσημειωμένα, από άντρες της Αστυνομίας, χαρτονομίσματα.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας σε καφενείο των Χανίων, με τον νεαρό επιχειρηματία να κρατά για να δώσει στον εκβιαστή του τα πρώτα 1100ευρώ.

Την ώρα όμως που ο δράστης έφευγε  από το καφενείο, με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στη τσέπη, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook