Λίγο πριν τελειώσει ο Ιούλης του καλοκαιριού ο Βασίλης Σταυρακάκης «ανηφορίζει» στο Θέατρο των Αγρών για να μας «κεράσει» σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου από τα μεγάλα αποθέματα του αστείρευτου ταλέντου του πολύτιμα τραγούδια της κρητικής μουσικής.

Στην κεντρική του συναυλία με ελεύθερη είσοδο ο Βασίλης Σταυρακάκης γιορτάζει και αυτός τα δέκα χρόνια λειτουργίας του Θεάτρου των Αγρών στο Κυπαρίσσι.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης με την ανεπανάληπτη φωνή του κάθε χρόνο καταθέτει με την ευκολία ενός μεγάλου δημιουργού και την εμπειρία ενός μεγάλου ερμηνευτή, την πολυδιάστατη πρόταση του στην κρητική μουσική.

Μια πρόταση για την οποία οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο μιας αυθεντικής φωνής η οποία μπορεί να «ζωγραφίσει» όλο το μεγαλείο της κρητικής μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης υπόσχεται σήμερα ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι και το «Θέατρο των Αγρών», που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, ετοιμάζει την πιο αυθόρμητη κρητική φιλοξενία ανάμεσα στους αγρούς και στα αμπέλια στο Κυπαρίσσι.

Η συναυλία γίνεται με ελεύθερη είσοδο.

Διεύθυνση: Κυπαρίσσι, Ηράκλειο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook