Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στη Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 27 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 34 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

meteo.gr