Ένας Αμερικανός παραθεριστής βρήκε τον θάνατο από το χέρι τριών Ταϊλανδών μουσικών κατά πάσα πιθανότητα διότι δεν υπάκουσε στις παρακλήσεις τους να σταματήσει να τραγουδά στο μπαρ ενός τουριστικού θερέτρου στα νότια της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο Αμερικανός, ηλικίας 51 ετών, δέχθηκε δύο πλήγματα στο στήθος από μαχαίρι, ενώ ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια διένεξης χθες βράδυ με τα μέλη της ορχήστρας του μπαρ στο Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι τρεις μουσικοί που συνελήφθησαν στον τόπο του εγκλήματος ομολόγησαν την πράξη τους.

Το θύμα είχε ανέβει στην σκηνή του μπαρ, το οποίο στην ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να κάνουν ένα νούμερο με την ορχήστρα».

«Αυτός (το θύμα) κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε εκείνος ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα. Όμως η πραγματική σύγκρουση ξέσπασε έξω από το μπαρ. Το θύμα μαχαιρώθηκε δύο φορές και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας, η οποία τον περασμένο χρόνο είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook