Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για την διεξαγωγή του σημαντικού φιλανθρωπικού τουρνουά που θα λάβει χώρα στο γήπεδο των Νεροκούρου την  Μεγάλη Τετάρτη από τις 5 το απόγευμα. Την σημαντική αυτή πρωτοβουλία πήρε η νεοσύστατη ομάδα του Φωστήρα Αγίων Σαράντα, που δείχνει ένα αξιοζήλευτο κοινωνικό πρόσωπο στον πρώτο, μόλις, χρόνο «ζωής» της και εμφάνισης της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων.

 

Οι πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣΧ σε συνεργασία με τον Ηρακλή Νεροκούρου, τον Άρη Σούδας και τα Κεραμειά διοργανώνουν το τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό και με τα χρήματα να δίνονται στο Κ.Η.Φ.Α. Α.Μ.Ε.Α για την ενίσχυση στην ανέγερση του νέου του κτιρίου στα Λενταριανά. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών και θα υπάρξουν ημιτελικοί και τελικοί με τρόπαιο για το νικητή. Προπώληση εισιτηρίων έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα από τα γραφεία του Φωστήρα Αγ. Σαράντα (Άγιοι Σαράντα 77) αλλά και με ιδιαίτερη κινητικότητα στην πόλη των Χανίων.

 

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πέρα από τα έσοδα από τα εισιτήρια και οι ομάδες, οι ποδοσφαιριστές τους και οι διοικήσεις τους, θα προσφέρουν κάποιο χρηματικό ποσό που θα παέι μαζί με τις εισπράξεις στο Κ.Η.Φ.Α. Α.Μ.Ε.Α. Χανίων.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook