Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού μείωσης τιμών της ΠΟΕΣΕ με τα Υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού η ΟΕΒΕΝΗ ανακοίνωσε ότι για την παραλαβή του ειδικού σήματος οι επαγγελματίες του Κλάδου μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου  (Βλαστών 10- Ηράκλειο, έναντι παλαιού Ιπποκράτειου) από Δευτέρα 5-8-2013 και ώρες 10 έως 2 το μεσημέρι.

Τα σήματα φέρουν μοναδικό αριθμό, τα λογότυπα των φορέων ΓΣΕΒΕΕ, ΠΟΕΣΕ, ΣΕΤΕ & ΣΕΠΟΑ και διατίθενται χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Για την παραλαβή του ειδικού σήματος θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν σε δύο αντίγραφα τα έντυπα :

1. Παλαιό τιμοκατάλογο που θα φέρει την σφραγίδα της επιχείρησης.

2. Νέο τιμοκατάλογο με το νέο καθεστώς ΦΠΑ και μειωμένες τις τιμές στα ¾ των ειδών κατά τουλάχιστον 5% (π.χ. αν ο κατάλογος έχει 20 είδη η μείωση πρέπει να περάσει στα 15 είδη) σε δυο (2) στήλες, μια με τις τιμές ΦΠΑ 23% και μια με τις τιμές με ΦΠΑ 13%.

3. Την σφραγίδα της επιχείρησης.

4. Υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του φορέα και της επιχείρησης ( το οποίο διατίθεται από τον φορέα) ότι αποδέχεται τους όρους χορήγησης του Ειδικού Σήματος, το οποίο παραμένει στο αρχείο του φορέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook