Το μόνο σίγουρο είναι πως μια ομάδα – εταιρία δεν γίνεται να εξαρτιέται από την παρουσία φιλάθλων και οπαδών σε ένα φιλικό παιχνίδι. Την στιγμή που ο κόσμος, αγκομαχεί με τα αβάστακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, στον ΟΦΗ προσπαθούν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση από το υστέρημα του εργάτη, του βιοπαλαιστή, του οικογενειάρχη που δεν έχει να πάρει στα παιδιά του γάλα…

Θα το πάρουν μία, θα το πάρουν δύο, δεν γίνεται κάθε φορά να πληρώνει ο κόσμος χωρίς αντάλλαγμα, που στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να είναι το καλό θέαμα και οι υψηλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα γήπεδο.
Όσον αφορά στους επιχειρηματίες; Κάποιος λόγος μπορεί αν υπάρχει και δεν συμμετέχουν. Όμως δημιουργείται και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Οι κύριοι που έβγαιναν στις τηλεοράσεις και ξεσήκωναν τον κόσμο, τι απέγιναν; 
Τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεται επενδυτής. Όσο δεν βρίσκεται, τόσο θα σφίγγει η θηλιά. 
Οι προσδοκίες των ανθρώπων της Κρητικής ομάδας, για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλες, ωστόσο οι άδειες εξέδρες, ειδικά σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος, έφεραν απογοήτευση. 

Οι πιστοί που προσήλθαν, άφησαν τον οβολό τους, αγοράζοντας τα κουπόνια ενίσχυσης που υπήρχαν στις θύρες, με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα  ποσό το οποίο θα διατεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Και επειδή οι αριθμοί λένε τη γλώσσα της αλήθειας,  οι 80.000 ευρώ που μαζεύτηκαν, δυστυχώς δεν φτάνουν…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τελικό 1-5 υπέρ του «Δικέφαλου» δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, πάντως για την ιστορία να πούμε πως ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 7’ με τον Τάντιτς, όμως ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ του Αθανασιάδη στο 46’, στο 51΄ και στο 68’ έφερε το ματς στο 1-3. 

Στο 77΄ ο Γεωργίου απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Χαριτωνίδη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ για το 1-4 και το τελικό 1-5, διαμόρφωσε ο Τσουκαλάς στο 82’ με κεφαλιά. 

ΟΦΗ: Κασμερίδης (46΄Ξενοδόχοφ), Γαλανόπουλος, Ρόβας, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής (75΄Ζορμπάς), Μπούρμπος (80΄Πίτσος) , Χαριτωνίδης, Κατσικογιάννης (61΄Κάλαϊτζιτς), Τάντιτς (57΄Αγρίτης), Μπερτίν.
ΠΑΟΚ:Γιακουμής, Μπαλάφας (65΄Μαλεζάς), Βιτόλο (71΄Τσουκαλάς), Κοντρέρας (65΄Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (71΄Βιερίνια), Σακελλαρίου (65΄Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (71΄Σαλπιγγίδης), Eτό (46΄Γεωργίου), Αρίας.

Γιάννης Σπανάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook