Η αμερικάνικη εταιρεία Lucra, μια μικρή αυτοκινητοβιομηχανία supercar, ετοίμασε το νέο μοντέλο της, με κωδική ονομασία 2.2, το οποίο διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό και… πολλά κυβικά.

Η Lucra είναι μια φίρμα, με μια μικρή μονάδα παραγωγής υπεραυτοκινήτων στην Καλιφόρνια. Εκεί λοιπόν παρουσιάστηκαν οι πρώτες εικόνες από το νέο υπέρ-όχημά της, το 2.2, όπως είναι το κωδικό του όνομα, το οποίο μαγνητίζει με τις «τολμηρές» γραμμές του, τους επιμηκυμένους προβολείς LED μπροστά και τα «διογκωμένα» φτερά μπροστά και πίσω. Εκπλήσσει μάλιστα το παρμπρίζ, που ενσωματώνει τους πλαϊνούς καθρέπτες, καθώς βέβαια εντυπωσιάζει κι η κατάληξη του πίσω μέρους, με τα «θολωτά καπούλια»

Η χρήση από την άλλη πλευρά ανθρακονήματος είναι εκτεταμένη σε όλο το αμάξωμα, για λόγους τόσο ελάττωσης του συνολικού βάρους, όσο κι αύξησης των επιδόσεων.

Τώρα κάτω από το καπό, δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί κάτι, αλλά το 6,2 λτ. LS3 V8 μοτέρ, που τροφοδοτούσε ένα άλλο μοντέλο της εταιρείας, το LC470, είναι μια καλή περίπτωση, όπως επίσης κι ένα 7λιτρο LS7 V8 της ίδιας εταιρείας. Αν πάλι επιλεγεί η λύση από άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, τότε το πιο πιθανό είναι να δούμε τον V8 6,3 λτ. κινητήρα της AMG να χρησιμοποιείται.

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook