Αναμφισβήτητα είναι μία από τις τηλεοπτικές ειδήσεις της χρονιάς που έσκασε σαν βόμβα και αναστάτωσε κανάλια, στελέχη και δημοσιογράφους.

Το Πρωινό mou ανήκει για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά οριστικά στο παρελθόν, με το Πρωινό ΑΝΤ1 να έρχεται από το φθινόπωρο. Η λιτή και σαφής ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου «έπιασε στον ύπνο» τους πάντες το μεσημέρι της Πέμπτης και ανέτρεψε τα δεδομένα της πρωινής ζώνης.

Ο Γιάννης Λάτσιος, το τρίτο κανάλι και το διαζύγιο με το MEGA

Φαίνεται πως το κανάλι της Μεσογείων θεωρούσε δεδομένο το δίδυμο, ωστόσο, η Φαίη και ο Γιώργος από τις αρχές καλοκαιριού είχαν αρχίσει να δέχονται τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο και από τον ALPHA. Κι ενώ η συνάντηση του ζεύγους με τον Πέτρο Μπούτο έγινε σε καλό κλίμα, καμία συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε από την πλευρά του MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη για την Espresso, o Γιάννης Λάτσιος είχε ξεκαθαρίσει στο ζευγάρι πως επιθυμούσε τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ επέδειξε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, αφού μόλις το ζευγάρι είπε το «Ναι», έβγαλε και τα συμβόλαια από το συρτάρι. Το πρώτο επίσημο ραντεβού των παρουσιαστών με τον γενικό διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 έγινε σε εστιατόριο του «Αστέρα» πριν από 25 ημέρες.

Όσον αφορά στον ALPHA, είχε πλησιάσει το δίδυμο και μάλιστα με αρκετά δελεαστική πρόταση, ωστόσο η φιλία του Γιάννη Λάτσιου με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, αλλά και το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους, αφού θα έχουν αρκετό υλικό για την εκπομπή τους. «Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, τους έγινε πρόταση και από τον ALPHA, ενώ τα χρήματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην απόφασή τους», λέει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Η νέα εκπομπή και οι συνεργάτες

Οι παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια και ένας ενδεχόμενος τίτλος για τη νέα τους εκπομπή είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1 παρέα». Όπως γράφει η Espresso, το πλάνο είναι η εκπομπή να διατηρήσει το concept που ήδη έχει, αλλά με περισσότερες ενημερωτικές πινελιές για τις οποίες θα φροντίσει ο Γιώργος Λιάγκας. Σε δεύτερη φάση θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παρουσίασης βραδινού talk show από τον Γιώργο. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά στους συνεργάτες τους…

Τι θα γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει δεχτεί να αναλάβει δική του εκπομπή στο MEGA; Με τον Άκη Πετρετζίκη να έχει υπογράψει και αυτός με το Mεγάλο Κανάλι για εκπομπή μαγειρικής, ποιος θα αναλάβει τη στήλη στον ΑΝΤ1. Μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος και η Φαίη διατηρούν άκρως φιλικές σχέσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Αμετακίνητη θεωρείται από τη στήλη της αστρολογίας η Λίτσα Πατέρα, παρά το γεγονός ότι η Βίκυ Παγιατάκη είχε άψογη συνεργασία με το ζευγάρι. Ερωτηματικό και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: θα μετακινηθεί η εκπομπή σε άλλη ζώνη ώρας, θα ενταχθεί στο νέο πρωινό ή θα μείνει εκτός πλάνου;


zappit.gr