Ισόπαλο ήταν το πρώτο φιλικό της Επισκοπής στη Νάουσα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς του πρώην τεχνικού του Πλατανιά, Ανδρέα Παντζιαρά.
Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε την ευκαιρία για \”ξεμούδιασμα\” από τις επίπονες διπλές προπονήσεις, αλλά και για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, στο γήπεδο του Αγ. Παύλου, στα 3-5 Πηγάδια. 
Η Επισκοπή προηγήθηκε στο 47\’ με τον Σελινιωτάκη, αλλά ο Βλάχος ισοφάρισε στο 57\’ για τους \”Πόντιους\”. 
Οι Ντακούντο (13\’ και 32\’), Δελήμπασης (24\’) και Γκονζάλες (57\’) έχασαν καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Ρεθύμνου.
Ο Απόλλωνας από την άλλη είχε δύο δοκάρια με τους Λιονή (31\’) και Βλάχο (54\’). 
Δεν αγωνίστηκαν οι Τάντιτς, Ντιαλό, Ντάρκο, Κονονένκο και Τριχάκης, αλλά και οι γκολκίπερ Καλογεράκης, Λαμπρόπουλος, που προπονήθηκαν το πρωί. 
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ, Μιχάλης Νικολιδάκης, που βρίσκεται στη Νάουσα από το βράδυ της Παρασκευής (02/08).
Την Τετάρτη (07/08) η Επισκοπή δίνει σπουδαίο φιλικό με τον Άρη στο \”Κλεάνθης Βικελίδης\” (ΟΤΕ Sport 3-18:00).

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Κελαϊδής Ο., Μανουσάκης, Βουρβαχάκης (85’ Μιχελιδάκης), Μποτωνάκης (λ.τ. 22’ Φραντζεσκάκης), Βιδάλης, Σελινιώτακης (58’ Πουλάκης), Δελήμπασης (68’ Μαραθιανός), Γκονζάλες (79’ Περκέτσι), Σουμπασάκης (85’ Λιονάκης-υπό δοκιμή), Ντακούντο (53’ Ανωγειανάκης), Βελονάκης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Α. Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Παρμαξίδης, Βέργος, Ναλμπάντης, Βεσελίνοφ, Γκουγκουλιάς, Βλάχος . 

Έπαιξαν και οι Σακκάς, Ορφανός, Βέντζιος, Μωϋσίδης, Κτιστόπουλος, Μανουσαρίδης, Πασαλής, Προβατίδης, Δρόσος, Παντελιάδης.

\"\"

\"\"

\"\"


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook