Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε βρει ιδιαίτερα διασκεδαστικές τις καρέκλες γραφείου με τα ροδάκια, που σου επιτρέπουν να κινείσαι με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο χώρο. Μια ομάδα ανθρώπων όμως, από τη Γερμανία πήγε το όλο θέμα, ένα βήμα παραπέρα.

Πλέον, οι αγώνες ταχύτητας με καρέκλες γραφείου στην πόλη Bad Koenig-Zell είναι γεγονός και το Σάββατο που μας πέρασε, διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά 58 άνδρες συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, αναπτύσσοντας ταχύτητες μέχρι και 29 χιλιόμετρα την ώρα!

\"\"

Νικητής αναδείχθηκε ο Pierre Feller από το Λουξεμβούργο, ο οποίος ολοκλήρωσε την, με καθοδική φορά, διαδρομή των 182 μέτρων σε μόλις 26.95 δευτερόλεπτα! Οι κανόνες είναι αυστηροί και πρέπει να τηρούνται από όλους τους διαγωνιζόμενους. Είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν επιπλέον ρόδες και μοχλούς, αλλά απαγορεύονται κάθε είδους μηχανές.

Οι κατασκευές ήταν και φέτος ευφάνταστες, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Καουμπόηδες, ενσωματωμένες μπύρες και τα απαραίτητα προστατευτικά κράνη έκαναν την εμφάνισής τους και κυριάρχησαν στους δρόμους της γερμανικής πόλης. Και αυτή τη χρονιά, δεκάδες ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή για να θαυμάσουν αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook