Συγχαρητήρια επιστολή για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης από τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου εξέδωσε η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Μετά τη πολύκροτη και πρωτόγνωρη για τα χρονικά δεδομένα της Κρήτης εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων του περασμένου Νοέμβρη άλλη μία όμοια περίπτωση έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας ως απολογισμό 13 συλληφθέντες και πάνω από 50 κατηγορούμενους, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ναρκωτικών και τη διακίνηση όπλων. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε και στις δύο περιπτώσεις ακριβώς η ίδια.

Παρακολούθηση συνομιλιών μέσω των κινητών τηλεφώνων των δραστών, αποκαλούμενοι αλλιώς και «κοριοί» όπως αναγράφουν κοινώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τότε την οργάνωση
και καθοδήγηση για το σχηματισμό της δικογραφίας είχε η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, τώρα την έχει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν πως η Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης διαθέτει σήμερα άρτια καταρτισμένο αστυνομικό προσωπικό που διακατέχεται από ήθος και επαγγελματική ευσυνειδησία, ικανό να υποστηρίξει κάθε πρόσφορο σύγχρονο τεχνικό μέσο.

Για άλλη μίαφορά θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους αυτούς τους συνάδελφους που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της σχηματισθείσας δικογραφίας αλλά και σε εκείνους που έλαβαν μέρος στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, και να τους ευχαριστήσουμε διότι και π άλι μας έκαναν υπερήφανους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook