Η... παροικία προσώπων που πέρασαν από τον Πλατανιά μεγαλώνει στην Παναχαϊκή.

Μετά τον προπονητή Τίμο Καβακά και τους Γιώργο Λαζαρίδη, Χρήστο Παληγεώργο, ο επόμενος πρώην "ερυθρόλευκος" που γίνεται κάτοικος Πατρών είναι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Το "φλερτ" ανάμεσα στις δυο πλευρές κράτησε καιρό, αλλά είχε ευτυχή κατάληξη, με την επίσημη ανακοίνωση της Παναχαϊκής να έρχεται τη Δευτέρα (05/08).

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκου Μαραγκουδάκη.
Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,86 και ως γνωστό αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης τα τελευταία 12 χρόνια έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 παιχνίδια στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα τόσο στην Β’ όσο και στην Γ’ Εθνική κατηγορία , έχει αγωνιστεί και στην Super League με τις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Πλατανιάς και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης για να έρθει στην Παναχαϊκή αγνόησε προτάσεις από την Super League στην Ελλάδα και την Α’ Εθνική στην Κύπρο και αγνόησε όλες τις προτάσεις από όλες τις διεκδικήτριες ΠΑΕ της Β’ Εθνικής.
Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης ήταν πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του προπονητή κ. Τιμόθεου Καβακά και τήρησε την υπόσχεση του να έρθει στην Παναχαϊκή εάν δεν είχε αξιόπιστη πρόταση τόσο στον οικονομικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα από ΠΑΕ της Super League.
 
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σκοπίμως άφησε να διαρρέουν διάφορα ονόματα στον τύπο είτε ξένων είτε Ελλήνων ποδοσφαιριστών και είναι ευτυχής γιατί ο πρωταρχικός στόχος , η μεταγραφή του Μάρκου Μαραγκουδάκη, επετεύχθη.
Η παρουσίαση τόσο του Μάρκου Μαραγκουδάκη όσο και του Nemanjia Zlatkovic θα γίνουν αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία στο Καρπενήσι. Τον Μάρκο Μαραγκουδάκη θα μεταφέρει σήμερα το απόγευμα στο Καρπενήσι προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας."
Λευτέρης Αντωνακάκης