Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή (02/08) την ετήσια καλοκαιρινή του εκδήλωση, σε συνεργασία με τη Νεολαία Νεροκούρου, ο Ηρακλής Νεροκούρου.

Στη βραδιά υπήρξαν και βραβεύσεις με τον επί σειρά ετών παράγοντα του Ηρακλή και πρώην πρόεδρο κ. Κοκολογιάννη να δίνει τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη.

Βραβεύτηκαν ακόμα οι Γιώργος Μάντζιος, Γιώργος Περουλάκης και ο παπά-Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης. 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Με αφορμή την εκδήλωση ο Ηρακλής και η Νεολαία Νεροκούρου εξέδωσαν ανακοίνωση:

"Ο Α.Ο Ηρακλής και η Νεολαία Νεροκούρου, μετά την πραγματοποίηση της καθιερωμένης πλέον παραδοσιακής Κρητικής μας βραδιάς, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 στο γήπεδο Νεροκούρου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: 
α)τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας, 
β)το Κρητικό συγκρότημα του Ανδρέα Μανωλαράκη που μας διασκέδασε, χαρίζοντας στην εκδήλωσή μας το κέφι, τη λεβεντιά και το μοναδικό χρώμα της Κρητική μας παράδοσης, 
γ)τους χορευτικούς συλλόγους «Μετερίζι» και «Ψηλορείτη» για την ευγενική τους συμμετοχή,
δ)τους μεγάλους χορηγούς μας για την οικονομική τους στήριξη &
ε)τις τοπικές μας επιχειρήσεις, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μας προσέφεραν με χαρά , τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας.
Επίσης, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντοπίτες μας, μέλη & μη μέλη των Συλλόγων μας, που με πολύ προσωπική εργασία συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της βραδιάς, αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι ο εθελοντισμός δεν είναι μόνο ιδέα αλλά και αξία.
Κλείνοντας, θεωρούμε σκόπιμο να σας υποσχεθούμε ότι με τη δύναμη που αντλούμε από τη στήριξη όλων σας, ελπίζουμε να είμαστε και του χρόνου κοντά σας, κάνοντας κάθε προσπάθεια για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι."


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.
Λευτέρης Αντωνακάκης