Φορώντας περικεφαλαίες και κρατώντας ασπίδες και ακόντια, σε….αρχαιοελληνικά αγωνίσματα αποδύθηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στην Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου.

Η κατασκήνωση – που διοργανώνεται απο την Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά στην περιοχή της Κισάμου Χανίων.

Όπως αναφέρεται σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Χ.Α. Κρήτης \”συναγωνιστές από όλη την Κρήτη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα 2ήμερο σωματικής, πνευματικής και ψυχικής ευεξίας. Το πρόγραμμα περιείχε αθλοπαιδιές και τα αρχαία Ολυμπιακά Αγωνίσματα του ακοντισμού, της δισκοβολίας, της οπλιτοδρομίας, της πάλης και της διελκυστίνδας, μέσα σε συναγωνιστική συντροφικότητα που συνέδεσε ακόμη περισσότερο τους παλαιούς και νέους Χρυσαυγίτες.

Οι ομιλίες πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου από τους συναγωνιστές Πατεράκη Οδυσσέα, Καρεφυλλάκη Σταύρο, Τσαγκαρίδη Τάσο, Θεοδωρόπουλο Γιάννη και Παπαδάκη Λευτέρη όπως και οι συζητήσεις, κράτησαν ως αργά το βράδυ, δίδοντας την δυνατότητα στους συναγωνιστές που συμμετείχαν στην κατασκήνωση να ανταλλάξουν απόψεις και να πλουτίσουν τις γνώσεις τους.\”

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Χ.Α. Κρήτης.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook