Περίπου ογδόντα περίπτερα (έναντι 60 που ήταν πέρσι), από βιοτέχνες, συνεταιρισμούς, παραγωγούς, συλλόγους και δήμους από όλο τον Νομό Χανίων και όχι μόνο, θα λειτουργήσουν στον «6ο Κισαμίτικο Αύγουστο» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 έως την Τρίτη 20 Αυγούστου στην παραλία του Καστελλίου.

Την έκθεση, που φέτος θα έχει θέμα: «Γεύσεις και αρώματα Κρήτης», διοργανώνουν ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κισαμου και στα περίπτερα της θα εκτίθενται παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα (ξεροτήγανα, κρασί, τσικουδιά, ρακόμελο, γλυκά, βουτήματα, τυρί, μέλι, βότανα κ.α.), χειροποίητες δημιουργίες (μπιζού, κοσμήματα κ.α.), κεραμικά, πήλινα, διακοσμητικά καλλυντικά κλπ.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είναι προγραμματισμένες προς διεξαγωγή μουσικοχορευτικές παραστάσεις για την προβολή του πολιτισμού της Κρήτης και την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά, η επιτυχία της και φέτος είναι δεδομένη αφού αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και μία ακόμη αφορμή για επίσκεψη στην Κίσαμο. Μέσω της έκθεσης, αναδεικνύονται οι ομορφιές του τόπου, η επιχειρηματικότητα του και η σημαντικότητα του Πολιτισμού του.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook