Το 25χρονο μοντέλο Sila Sahin από τη Τουρκία, που πλέον μένει μόνιμα στο Βερολίνο, μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν το λαμπρό παράδειγμα για το πώς μια μοντέρνα μουσουλμάνα κοπέλα, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία.

Είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός σε μια από τις πιο γνωστές σαπουνόπερες της Γερμανίας, ενώ η οικογένειά της έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη για εκείνη. Όλα αυτά όμως μέχρι πρόσφατα, οπότε και η τελευταία της επαγγελματική κίνηση συγκλόνισε του θαυμαστές και τους οικείους της.

\"\"Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του γνωστού ανδρικού περιοδικού Playboy. «Το έκανα επειδή ήθελα να είμαι επιτέλους ελεύθερη» λέει η Sila και συμπληρώνει: «Αυτές οι φωτογραφίες για μένα είναι μια απελευθέρωση από τους περιορισμούς της παιδικής μου ηλικίας».

Οι γονείς της κοπέλας αντέδρασαν με τρόμο στο θέαμα των γυμνών φωτογραφιών, ενώ η μητέρα της έκοψε κάθε επαφή μαζί της. «Η μητέρα μου είναι ακόμα θυμωμένη. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με τον παππού και την γιαγιά μου, αλλά και τους θείους και τις θείες μου».

Η Sila κατάφερε να μιλήσει με τον επίσης ηθοποιό πατέρα της, ο οποίος της εξέφρασε τον φόβο ότι θα απομονωθεί από τη μουσουλμανική κοινότητα της Γερμανίας. Βέβαια η κοπέλα, αυτό που ήθελε να πετύχει ήταν να γίνει το παράδειγμα και για τις υπόλοιπες κοπέλες των οποίων οι επιλογές είναι περιορισμένες.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook