Θέμα ξανά φαίνεται να έχει προκύψει με τη συνεργασία του Α.Ο. Χανιά με τον Μουράτ Σεροπιάν.
Ο τεχνικός που οδήγησε στην άνοδο τον ΑΟΧ στη Football League φαίνεται να επικαλείται κάποια προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στους \”μπλε\”, αν δεν ξεπεραστούν.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές για να δοθεί οριστική λύση, που θα σημαίνει είτε ότι θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες είτε οι δρόμοι τους θα \”χωρίσουν\” και ο ΑΟΧ θα ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.
Αυτές οι εξελίξεις \”παγώνουν\” το θέμα έλευσης του Γιώργου Κετικίδη ως αντικαταστάτη του Θοδωρή Γκάτζιου – που συνεχίζει στην Προοδευτική – στη θέση του γυμναστή.
Ο Σερραίος (γεννημένος στις 07/06/1968) πρώην συνεργάτης του Καραγεωργίου  στον Εργοτέλη αποτελεί ουσιαστικά εισήγηση του Σεροπιάν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν συνεχιστεί η συνεργασία του ΑΟΧ με τον 43χρονο τεχνικό, ώστε να υπογράψει και ο μέχρι πρότινος γυμναστής του Εργοτέλη.
Από την ομάδα των Χανίων επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις με τον Κετικίδη, αλλά διαψεύδουν ότι έχει υπάρξει οριστική συμφωνία για συνεργασία. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook