Επί 22 χρόνια οι Kateri και Jay Schwandt έλεγαν «το επόμενο θα είναι κορίτσι», κάθε φορά που γεννιόταν ένα από τα παιδιά τους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν δικαιωθεί καθώς η πολυπληθής οικογένειά τους αποτελείται από τους ίδιους και… δώδεκα γιους!

Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι από το Michigan των ΗΠΑ καλωσόρισε και το δωδέκατο αγόρι, τον μικρό Tucker.

Το πρώτο τους παιδί, ο Ty, γεννήθηκε όταν το ζευγάρι ακόμα σπούδαζε. Ήθελαν όμως και μία κόρη κι έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις προσπάθειες για να κάνουν ακόμα ένα παιδί. Είκοσι ένα χρόνια και δώδεκα παιδιά μετά, η κόρη ακόμα δεν έχει έρθει.

«Είναι ένα σπίτι γεμάτο τεστοστερόνη», δήλωσε ο Jay.

Τον μικρό Tucker, τον βενιαμίν της οικογένειας, υποδέχθηκαν ο 21χρονος Tyler, ο 17χρονος Zach, ο 16χρονος Drew, ο 14χρονος Brandon, ο 11χρονος Tommy, ο 10χρονος Vinny, ο 8χρονος Calvin, ο 6χρονος Gabe, ο 5χρονος Wesley, ο 3χρονος Charlie και ο σχεδόν δύο ετών Luke.

«Την ώρα που φεύγαμε από το μαιευτήριο σκέφτηκα ‘δώδεκα. Δώδεκα παιδιά, είναι τρελό», δήλωσε ο Jay.

«Λέγαμε, πού ξέρεις, μπορεί, μπορεί το 12ο παιδί μας να είναι κορίτσι», αφηγείται η Kateri, που είναι η μόνη γυναίκα του σπιτιού ανάμεσα στους 13 άνδρες της.

Ασφαλώς το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο με το νέο μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως φύλου.

«Θα ταιριάξει αμέσως στην οικογένειά μας», τόνισε ο μπαμπάς του, «στην πραγματικότητα έχουμε παραιτηθεί εδώ και καιρό από την προσδοκία πως θα έρθει πράγματι ένα κορίτσι στο σπίτι…»

Δείτε το βίντεο

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook