Οι οδηγοί τεσσάρων αυτοκινήτων, τύπου μικρού βαν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Χανίων καθώς πιάστηκαν \”στα πράσα\” την ώρα που επιχειρούσαν να επιβιβάσουν τουρίστες οι οποίοι μόλις είχαν φθάσει στο αεροδρόμιο.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr , ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Χανίων κ.Ηλίας Καραπατάκης « ύστερα από καταγγελία συναδέλφων , πως στον χώρο του αεροδρομίου Χανίων εμφανίστηκαν τέσσερα βανάκια με αλλοδαπούς οδηγούς, με σκοπό να πάρουν τουρίστες , μετά από συνεννόηση του σωματείου με το Αστυνομικό Τμήμα του αερολιμένα, έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε πως όντως τα βανάκια ήταν παράνομα και η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη

Όπως διευκρίνισε ο κ.Καραπατάκης τα αυτοκίνητα είχαν νοικιαστεί από γραφείο των Χανίων από έναν Άγγλο και πήγαν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν 19 Άγγλους, οι οποίοι τελικά πήγαν στους προορισμούς τους με τα νόμιμα ταξί.

«Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν καθαρή υποκλοπή του δικού μας έργου» επισήμανε ο κ.Καραπατάκης διευκρινίζοντας ότι «αυτοκίνητα επιβατηγά κάτω των εννέα θέσεων απαγορεύεται να κάνουν μεταφορά μετά οδηγού. Το έργο αυτό ανήκει αποκλειστικά στα ταξί και μόνο. Κάποια ξενοδοχεία που διαθέτουν τέτοια βανάκια έχουν από 10 θέσεις και πάνω, όπως ορίζει ο Νόμος».

Μάλιστα ο πρόεδρος του σωματείου ταξί Χανίων , μέσω του Flashnews, στέλνει σαφές μήνυμα , πως το σωματείο θα είναι αμείλικτο, σε όλους όσοι επιχειρήσουν στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου ανάλογα «κόλπα».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook